Geurdetectie

Geurdetectie biedt de uitkomst wanneer u last heeft van geurhinder afkomstig van afvoerleidingen. Een specialist als BSTEEN kan deze dan voor u opsporen. Met de juiste vakmensen in huis zorgen we ervoor dat de geurhinder wordt opgespoord en opgelost.

Geurdetectie met behulp van rookgenerator

Bij het opsporen van hinderende geuren maken we gebruik van een speciaal ontworpen rookgenerator. Zelfs indien het probleem zich in de grond of de muur bevindt, komt de rook aan de oppervlakte. Langs de opening waar de hinder door komt, zal ook de rook doorkomen en een zichtbaar effect geven. Deze rooktest kan overigens gebruikt worden voor meer dan alleen geurdetectie. Zo kan het gebruikt worden bij de controle van de aansluiting van leidingen of de dichtheid van lucht en ventilatiekanalen bepalen.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u dat dat wij de geurhinder van afvoerleidingen voor u uitvoeren met behulp van geurdetectie? Wilt u hier juist meer informatie over ontvangen? Of heeft u een aantal vragen over een van de andere detectiemogelijkheden? Neem dan contact met ons op u. U bereikt ons via het volgende telefoonnummer: +32 (0) 51 24 75 34. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen. Dan contacteren we zo spoedig mogelijk. Onze vakmensen staan u graag te woord!

  • controle van aansluiting van leidingen
  • dichtheid van lucht en ventilatiekanalen

Wilt u meer informatie over geurdetectie? Contacteer ons!