Ontgeurder

Voor een ontgeurder gaat u naar een specialist als BSTEEN. Net als u weten wij dat lucht samen met water een van de belangrijkste elementen is van ons leven. Anders dan water ervaren wij lucht permanent. Wanneer de kwaliteit van lucht slechter wordt, bijvoorbeeld door sigarettenrook, roet en rook na brand, vervuilde lucht met stofdeeltjes of stank, kan dit direct leiden tot lichamelijke klachten als hoofdpijn en benauwdheid. De kwaliteit van lucht en geur zijn dus aantoonbaar van grote invloed op onze gezondheid, stemming en daardoor ons gedrag. Daarvoor biedt een ontgeurder de uitkomst.

Verbeter de luchtkwaliteit dankzij een ontgeurder

Om de kwaliteit van de lucht te verbeteren kunnen we gebruikmaken van een ontgeurder. Bij brand- en waterschade, geuroverlast in hotels, ontsmetten van tehuizen, het verwijderen van tabaks- en dierengeuren in auto’s, smeltlucht van verbrand kabelwerk of plastic, onaangename geuren in woningen of zelfs hardnekkige koolwaterstofverbindingen biedt BSTEEN geurgeneratoren voor frisse lucht. Afhankelijk van de toepassing kunnen wij u verschillende ontgeurders aanbieden voor verhuur op korte of lange termijn.

Luchtreinigers voor diverse sectoren

In ons aanbod vindt u verschillende ontgeurders. Deze kunnen onder andere worden toegepast in de volgende sectoren:

  • Brand- en waterschade: textiel, beklede meubelen, tapijten, ruimten, luchtkanalen
  • Gebouwenbeheer: tehuizen, hotels, ziekenhuizen, woningen, zwembaden

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u de mogelijkheden voor een ontgeurder bespreken? Neem dan zeker eens contact met ons op via +32 (0) 51 24 75 34. Onze vakmensen voorzien u van passend advies, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Naast ontgeurders kunt u bij ons ook andere producten, zoals dataloggers en bouwdrogers huren.

toont alle 1 resultaten