TTK 105 S Luchtontvochtiger

450.00

De TTK 105 S luchtontvochtiger voor dagelijks gebruik in vochtige ruimtes.

Prijs incl BTW

Product description

De luchtontvochtiger TTK 105 S is met een maximale ontvochtigingscapaciteit van 30 liter per dag geschikt voor ruimten met een oppervlak van circa 90 m², resp. een volume van 230 m³.

Robuust krachtpakket met comfortfuncties: De luchtontvochtiger TTK 105 S!

Hygrostaat met voorselecteerbare reële vochtigheidswaarde: In plaats van referentieloze instelstappen tussen minimum- en maximumbedrijf, kan bij deze luchtontvochtiger de gewenste luchtvochtigheidswaarde direct worden ingevoerd. Een geïntegreerde hygrostaat, zet deze instelwaarde daarna volautomatisch om en regelt zelfstandig de capaciteit van de compressor en de tweetraps-ventilator. De standaardinstelling van de TTK 105 S is bij 30% RV en kan worden gevarieerd afhankelijk van de toepassing

De TTK 105 S kan selecteerbaar ook via de ingebouwde timer-functie of in de continumodus worden ingezet. En bij toepassingen waarbij het regelmatig handmatig leegmaken van het waterreservoir niet altijd mogelijk is, bijvoorbeeld bij onbewaakte permanente droging in weekendhuisjes of op boten, is in de TTK 105 S een aparte aansluiting geïntegreerd, waardoor het condens ook direct kan worden afgevoerd.Tot de standaarduitrusting van de elektronisch ontdooibare TTK 105 S behoren bovendien een vulpeil-waarschuwingslampje bij een vol waterreservoir, een overvulbeveiligingsfunctie met automatische uitschakeling, evenals een herbruikbaar luchtfilter, dat eenvoudig toegankelijk en te reinigen is.

TTK 105 S Luchtontvochtiger

Huren / /

We do not collect any data for marketing purposes